Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Pořádáme odpoledne pro rodiny v Žirovnici

Pořádáme odpoledne pro rodiny v Žirovnici

Srpen 29, 2017

Žirovnice - setkání s živou hudbou, občerstvením a sportovním vyžitím pro děti se koná v sobotu 2. září od 13 hodin v areálu rozsáhlé farní zahrady v Žirovnici. Srdečně na toto odpoledne zveme zvlášť rodiny s dětmi. Návštěvníci zároveň budou moci využít tohoto výjimečné otevření areálu pro veřejnost.
zirovnice_odpoledne_pro_rodsmall.jpgK dispozici bude skákací hrad a trampolína pro děti, na hřišti je také možnost si zahrát fotbal. Nebude chybět ani grilované maso a nealkoholické nápoje i pivo. Zdarma se budou rozdávat nanuky. Akci pořádá místní organizace KDU-ČSL v Žirovnici ve spolupráci s místní římskokatolickou farností. Předseda Žirovnicích lidovců Milan Morava je zároveň vášnivým veteránistou, takže pokud bude přát počasí, objeví se na akci i některý z jeho automobilových skvostů.
Odpoledne živou muzikou zpestří kapela SisterBand, která pochází z Horní Cerekve, ale postupně se rozrůstá o další členky i členy.