Nacházíte se zde: Úvodní stránka » Místostarosta Koch: historická schůzka kolem hokeje

Místostarosta Koch: historická schůzka kolem hokeje

Leden 4, 2016

Pelhřimov – Historicky první schůzka, kdy se dohromady sešly subjekty, kterých se dotýká otázka hokeje v Pelhřimově, se uskutečnila na pelhřimovské radnici. Hlavním aktérem byl za město místostarosta Josef Koch (za KDU-ČSL), který tak znovu dokázal, že mu situace v pelhřimovském hokeji není lhostejná.best_snimek.jpg
O schůzce informovala Alexandra Knapová z kanceláře starosty a tajemníka. Uvedla, že setkání se zúčastnili zástupci města Pelhřimov, Technických služeb města Pelhřimov, dále zástupci HC Lední medvědi Pelhřimov z.s. a HC Lední medvědi Pelhřimov – muži s.r.o. a zástupci HC Pumy z.s.
Na setkání, které trvalo zhruba hodinu a půl, byly projednány rámcové smlouvy, přidělení šaten a ledu od nového roku či umístění reklam na zimním stadionu. „Cílem bylo stanovení pravidel a podmínek fungování zimního stadionu od 1. 1. 2016 a vytvoření podmínek tak, aby mohla být dokončena aktuální hokejová sezona,“ sdělil místostarosta Pelhřimova Josef Koch.
Při jednání se dále podle Alexandry Knapové hovořilo například o plánovaných opravách zimního stadionu, které by měly být realizovány již v letošním roce.